Fast - Ria-fauteuil | Connox

RIA terrasstoel van FAST outdoor lifestyle De naam RIA komt van RIAS, dit zijn de riviermondingen die nog onder invloed staan van eb en vloed. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de fjorden, gebogen lijnen in het landschap. De gebogen belijning van RIA zijn daar op geïnspireerd. RIA is een model ontworpen door se beroemde studio van Alberto Lievore uit Barcelona. FAST Outdoor staat bekend om de kwaliteit van het aluminium gieten, hun eerste succes was de Forest chair. De stoelen van FAST worden in segmenten gegoten, om het ruwe gietstuk dat uit de mal komt te ontdoen van gietslakken en scherpe kanten komt er veel handwerk aan te pas. Het zandstralen gebeurt in speciale machines, vervolgens worden frames geprepareerd met een antiroest behandeling en krijgen uiteindelijk een poedercoating. Een eindcontrole volgt om vervolgens naar de klant te kunnen worden verzonden. RIA is leverbaar in 18 kleuren, zithoogte 44, breedte 60, rug hoogte 75, diepte 53 centimeter. Groot zitcomfort, geschikt voor restaurant, hotel, maar ook voor privé tuinen en terrassen. De range wordt uitgebreid met loungers, banken, barkruk en bijzet tafels.

Byotten agenturen is inmiddels een aantal jaren actief in de design wereld. Gestart als uitgever van digitale informatie in de interieurbranche schakelde we over in 2002 om als intermediair te werken in de meubelbranche.
Byotten startte met Gunter Lambert (gestopt in 2005) waarna in 2005 Gervasoni en YDF in het portofolio werden opgenomen. Sinds die tijd is het huidige Byotten portofolio uitgebreid met Muuto, Tacchini, VeryWood, Letti&Co en EMU.Byotten bedient de projectmarkt en de detailhandel voor genoemde merken.Met Jenneke van der Aa op kantoor en ondergetekende onderweg bij onze klanten zijn we flexibel en kunnen we snel anticiperen op de vraag uit de markt.voor vragen of opmerking, documentatie en of het plannen van een afspraak, bel of mail ons.
Graag tot ziens,
met vriendelijke groet,
Wim Otten

Byotten zal op de ‘Milano fiera’ natuurlijk aanwezig zijn bij onze fabrikanten. We zullen de gehele periode bereikbaar zijn om u te woord te staan en de noviteiten te tonen.

we zijn present bij;
EMU HAL 16 / E 51
Gervasoni HAL 5 / B11
Letti&Co HAL 5 / B 11
Muuto HAL 16 / B 35
Tacchini HAL 16 / C 25
VeryWood HAL 7 / G 19